Skip to main content

Voor uzelf

U wilt er misschien (nog) niet aan denken. Maar als zelfstandig ondernemer loopt u mogelijk onnodig risico bij reizen, bij arbeidsongeschiktheid of bij het overlijden van een compagnon. En heeft u voldoende zicht op uw financiële toekomst? Kies voor zekerheid en vraag het de financieel adviseur van de Hakenberg. Eén telefoontje en wij gaan direct voor u aan de slag!

De beste premie
Goede voorwaarden
Persoonlijk advies
Arbeidsongeschiktheidverzekering Arbeidsongeschiktheidverzekering

Arbeidsongeschiktheidverzekering

Wanneer u arbeidsongeschikt wordt dan kan dit grote financiële gevolgen voor u hebben. Als u zelfstandig ondernemer bent, dan moet u zelf een terugval in uw inkomen opvangen. Het is dan ook nog maar de vraag of uw bedrijf kan blijven bestaan. Daarom is het belangrijk een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten.

De arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt ervoor dat u een uitkering krijgt wanneer u arbeidsongeschikt raakt door een ongeval of ziekte. Het is een periodieke uitkering, bijvoorbeeld maandelijks, die u krijgt tot u de gerechtigde AOW-leeftijd heeft bereikt.

Compagnon Compagnon

Compagnon

U heeft samen met één of meerdere compagnons een eigen bedrijf. Wanneer één van de compagnons komt te overlijden dan krijgen vaak de erfgenamen diens aandelen. Het terugkopen van deze aandelen door de achterblijvende compagnon(s) kan kostbaar zijn.

Met een compagnonverzekering verzekert u zich tegen dit financiële risico. U ontvangt een bedrag waarmee u de aandelen kunt terugkopen. Op deze manier kunt u zonder financiële zorgen de bedrijfsactiviteiten voortzetten.

Financiële planning Financiële planning

Financiële planning

Door een financiële planning op te stellen geven wij u inzage in uw eigen financiële situatie. U kunt een financiële planning gebruiken voor het maken van toekomst plannen. Tevens proberen wij optimaal gebruik te maken van de fiscale mogelijkheden

.

Een goede financiële planning houdt rekening met financiële risico’s en met veranderingen die zich in uw leven kunnen voordoen.

Laat ons uw financiële situatie in kaart brengen en kijk of u uw toekomstdromen kunt verwezenlijken!

Zakelijke reis Zakelijke reis

Zakelijke reis

Een doorlopende zakelijke reisverzekering is een perfecte reisverzekering voor iemand die regelmatig op zakenreis gaat.

Persoonlijk advies voor uw situatie?