De beste premie
Goede voorwaarden
Persoonlijk advies

Over ons

Onze geschiedenis

De Hakenberg is opgericht in 1980. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een middelgroot onafhankelijk intermediair dat landelijk zowel zakelijke als particuliere klanten bedient met financieel advies. Wij zijn gevestigd aan de Hanzepoort 25 te Oldenzaal. Vanuit deze vestiging adviseren en bemiddelen wij op het gebied van schadeverzekeringen, levensverzekeringen, financieringen (hypothecair en consumptief) en collectiviteiten.

Mandatis

Voor verschillende verzekerings- en financieringsmaatschappijen werken wij middels verleende volmachten. Deze volmachten zijn verleend aan ons volmachtbedrijf Mandatis BV. Mandatis BV is gevolmachtigde van een aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse maatschappijen en Lloyd’s approved coverholder. In deze hoedanigheid heeft Mandatis BV verregaande bevoegdheden om verzekeringen te accepteren, polissen op te maken, schaden te behandelen en producten te ontwikkelen voor zowel het particuliere als het zakelijke segment. In de bemiddeling en het advies nemen we Mandatis BV mee in het marktvergelijk. Gezien alle voordelen heeft zij een preferente positie.

Wat is onze visie?

De betrouwbare partner voor het beschermen van uw financiële risico’s. De Hakenberg ontleent haar bestaansrecht aan het adviseren en distribueren van financiële diensten en het in kaart brengen van financiële risico’s voor de particuliere en zakelijke klanten, op een sociaal economisch en milieu verantwoorde wijze.

Waar komt onze naam vandaan?

Hakenberg is een voormalig landgoed in de driehoek Oldenzaal, De Lutte, Denekamp. het natuurgebied bestaat uit bos, grasland, graanakkers en enkele boerderijen. Het eiken- en beukenbos beslaan ongeveer de helft van het gebied.

Vergunningen

Onze vergunningen

  • Kamer van Koophandel: 08113914
  • Autoriteit Financiële Markten: 12014953
  • KiFiD Klachteninstituut: 300.0100.10
  • College Bescherming Persoonsgegevens: M1338487

Werken bij de Hakenberg

Openstaande vacatures

Werken bij de Hakenberg

Op zoek naar werk?

Bekijk onze vacatures op de website van de Nyenborgh Group en solliciteer direct!