De Hakenberg Assurantiën

Verkeer

Verkeer

Zorg dat u en/of uw medewerkers goed verzekerd de weg op gaan om de klus te klaren.
Kies daarom voor de verzekering die bij u past.

  • Een aanhanger, trailer of opleggerverzekering verzekert u tegen schade en verlies van het object zelf. Zolang de aanhanger, trailer of oplegger is aangekoppeld valt de WA-dekking onder het trekkende voertuig.

  • Naast de verplichte dekking van Wettelijke Aansprakelijkheid heeft u ook de mogelijkheid om uw bestelauto volledig casco (all risk) te verzekeren. Maar ook een beperkte dekking is mogelijk. Dan bent u verzekerd tegen met name genoemde gebeurtenissen zoals diefstal, hagelschade, ruitbreuk en overstekend wild.

  • Het aanschaffen van werkmaterieel kan een grote investering zijn.
    Met een werkmaterieelverzekering kunt u de  risico’s afdekken welke u loopt bij het gebruik van werkmaterieel. Denk hierbij aan schade welke veroorzaakt wordt door bijvoorbeeld een vorkheftruck aan een gebouw of door een graafmachine aan een ondergrondse kabel of erger een werknemer van uw bedrijf.

    Ook het verzekeren van het werkmaterieel zelf is mogelijk voor bijvoorbeeld schade door brand, diefstal of een onverwachte gebeurtenis. Met een werkmaterieelverzekering weet u zeker dat u snel weer verder kunt.