De Hakenberg Assurantiën

Inboedel

Inboedel

Met de inboedelverzekering van de Hakenberg bent u verzekerd tegen kleine ongelukjes. Zoals bijvoorbeeld een brandplek in uw bankstel of een glas rode wijn over uw witte tapijt.

Ook bij grotere schaden staan wij met de inboedelverzekering voor u klaar, bijvoorbeeld bij schade door brand, storm of wateroverlast.

Hakenberg Assurantiepakket:
De Inboedelverzekering kan ook worden afgesloten als onderdeel van het Hakenberg Assurantiepakket. Daarin zitten de belangrijkste in-en-om-het-huis-verzekeringen.

Dat heeft vele voordelen: zo heeft u onder andere alle verzekeringen overzichtelijk op één polis en kunt u de premie betalen in de termijn die u wenst.

 • De voordelen

  • Garantie tegen onderverzekering
  • Extra korting bij beveiliging van uw inboedel
  • Hakenberg Assurantiepakket
  • Keuze uit twee verzekeringsvarianten
 • Dekking:
  Met de inboedelverzekering van de Hakenberg bent u verzekerd voor schade aan uw spullen in uw woonhuis: uw inboedel, zoals uw inrichting, meubels en andere spullen. Wij betalen bij schade door bijvoorbeeld diefstal, brand en vandalisme. Ook als de inhoud van uw koelkast door stroomuitval bederft, betalen wij. Bovendien zijn uw spullen in uw auto bij inbraak meeverzekerd tot een bedrag van € 250,-

  Garantie tegen onderverzekering:
  U verzekert uw spullen op basis van de nieuwwaarde. Zo kunt u uw spullen opnieuw aanschaffen als ze verloren zijn. U bepaalt de waarde heel gemakkelijk met de Hakenberg Inboedelwaardemeter. Gebruikt u de Inboedelwaardemeter? Dan heeft u 5 jaar lang garantie tegen onderverzekering. U voorkomt dan dat wij bij schade slechts een deel betalen.

  Twee verzekeringsvarianten:

  1. De Hakenberg Inboedelverzekering Plus:
   Hiermee zijn uw spullen verzekerd voor de belangrijkste oorzaken van schade, zoals brand, diefstal, inbraak, storm, ontploffing, blikseminslag, vandalisme, rook en roet, en waterschade.
  2. De Hakenberg Inboedelverzekering Optimaal:
   Hiermee zijn uw spullen nog uitgebreider verzekerd. Ook voor schade door elke andere plotselinge en onverwachte gebeurtenis die niet onder de Plus-verzekering valt.

  Extra korting bij beveiliging:
  Heeft u uw woonhuis extra beveiligd en heeft u hiervoor het BORG-certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen ontvangen? Dan krijgt u elk jaar 15% korting op uw premie. U hoeft hiervoor alleen een kopie van het certificaat naar ons te sturen.

 • Wat leest u in deze productwijzer?

  In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de inboedelverzekering. Welke risico’s dekt deze verzekering? Welke factoren spelen mee bij de hoogte van de premie? Wat kunt u van ons verwachten en wat verwachten wij van u? Met deze productwijzer helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze voor een verzekering. Deze productwijzer is opgesteld volgens de regels van het Verbond van Verzekeraars. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.