De Hakenberg Assurantiën

Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

Veroorzaakt u schade bij iemand anders of aan spullen van iemand anders? Dan kunt u daarvoor aansprakelijk worden gesteld. Dat wil zeggen dat u de schade moet betalen.

Sluit daarom de Hakenberg Aansprakelijkheidsverzekering af en wij betalen voor u de schade waarvoor u of uw gezinsleden aansprakelijk zijn, waar ook ter wereld.

 • De voordelen

  • Wereldwijde dekking
  • Voor uzelf en uw hele gezin
  • Keuze uit twee verzekerde bedragen
  • Hakenberg Assurantiepakket
 • U kunt kiezen voor een Aansprakelijkheidsverzekering voor alleen uzelf of voor uw hele gezin. Bij een gezinsverzekering is iedereen die bij u in huis woont verzekerd, ook inwonende ouders. En ook uitwonende studerende kinderen, logés en zelfs uw huisdieren zijn meeverzekerd.

  Wij betalen voor schade aan spullen en lichamelijk letsel.
  Daarnaast betalen wij voor:

  1. Brandschade aan vakantieverblijven
  2. Geleende goederen
  3. Schade tijdens vakantiewerk of vrijetijdswerk van uw kinderen
  4. Schade die uw kinderen tot 14 jaar opzettelijk hebben veroorzaakt
  5. Schade die is ontstaan bij een vriendendienst
  6. Schade die uw huisdier heeft veroorzaakt

  U heeft keuze uit twee verzekerde bedragen, namelijk € 1.000.000,- en € 2.500.000,- per gebeurtenis. Hoe hoger het verzekerde bedrag, hoe hoger de premie die u betaalt.

 • Wat leest u in deze productwijzer?

  In deze productwijzers vindt u algemene informatie over de aansprakelijkheidsverzekering. Welke risico’s dekken deze verzekeringen? Welke factoren spelen mee bij de hoogte van de premie? Wat kunt u van ons verwachten en wat verwachten wij van u? Met deze productwijzers helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze voor een verzekering. Deze productwijzers zijn opgesteld volgens de regels van het Verbond van Verzekeraars. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.