Skip to main content

Uitvaart

Bij overlijden wilt u niet dat nabestaanden voor onverwachte kosten komen te staan. Op die momenten is het fijn om goed verzekerd te zijn voor de uitvaart of crematie. Zodat alles naar wens georganiseerd kan worden. Daarvoor biedt de Hakenberg een kapitaal- of naturaverzekering. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

De beste premie
Goede voorwaarden
Persoonlijk advies

U kunt de volgende uitvaart verzekeringen bij ons afsluiten

Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering

Een kapitaal uitvaartverzekering is een verzekering die een geldbedrag uitkeert bij het overlijden van verzekerde.

De Hakenberg stelt een kostenmeter ter beschikking waarmee u de kosten van een uitvaart vaststelt op basis van uw wensen en voorkeuren. U bent hierdoor niet onder- of oververzekerd. Daarnaast legt u uw wensen hiermee vast voor uw nabestaanden. Tevens ontvangt u jaarlijks het “BIJ MONUTA” magazine. Met verhalen, gedichten en informatie omtrent de uitvaart.

Alle voordelen op een rij

  • Bepaal zelf de waarde van de uitvaart
  • Extra vrijstelling in box 3
  • Het verzekerd bedrag is vrij te besteden door nabestaanden
  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
Uitvaartverzekering

Natura uitvaartverzekering

Een natura uitvaartverzekering is een verzekering die de uitvaartkosten uit een dienstenpakket vergoed. Daarnaast wordt er een extra geldbedrag uitgekeerd die door de nabestaanden kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld grafkosten, crematiekosten, bloemen of catering.

De Hakenberg adviseert op basis van uw wensen en voorkeuren. U bent hierdoor niet onder- of oververzekerd. Daarnaast legt u uw wensen hiermee vast voor uw nabestaanden. Tevens ontvangt u jaarlijks het “BIJ MONUTA” magazine. Met verhalen, gedichten en informatie omtrent de uitvaart.

Alle voordelen op een rij

  • Uitgebreid dienstenpakket
  • Vrij te besteden bedrag
  • De verzekering is tussentijds aanpasbaar aan uw persoonlijke wensen
  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd