De Hakenberg Assurantiën

Motorverzekering

Motorverzekering

Sluit een motorverzekering bij de Hakenberg af en u staat er nooit alleen voor!

 • De voordelen

  • Tweede motorregeling
  • In zowel binnen als buitenland hulp bij pech
  • De Hakenberg werkt samen met Topherstelbedrijven
  • Automatische bonusbeschermer
  • Hoge startkorting
 • Hoofddekkingen

  WA-Wettelijke Aansprakelijkheid (WAM)

  Dekking:
  Schade ontstaan met of door uw motor aan iemand anders, of aan de spullen van iemand anders. En bent u volgens de Wet Aansprakelijk voor die schade? Dan heeft u daarvoor deze Aansprakelijkheidsverzekering.

  Wanneer betalen we niet:

  • Bij schade aan bestuurder van de motor.
  • Bij schade aan de motor zelf of als de motor weg is.
  • Bij schade aan spullen van uzelf die in of op de motor liggen.
  • Schade veroorzaakt door uw eigen motor aan uw eigen spullen, of aan iets wat u huurt of leent.
  • Schade waarvoor u moet betalen omdat u dat in een andere overeenkomst heeft afgesproken.

  Eigen risico?
  Niet van toepassing.

  WA+Beperkt Casco

  Dekking:
  Met deze verzekering bent u verzekerd voor schade aan de motor die op de polis staat. Of een aanhanger die aan de motor gekoppeld is. We betalen dus ook als de motor total loss of gestolen is. Het gedeelte Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) dekt het risico van aansprakelijkheid voor schade die u met uw voertuig toebrengt aan anderen.

  Waardevaststelling:
  De dagwaarde van de motor inclusief de af-fabriek geleverde extra voorzieningen.

  Eigen risico:
  € 135,-

  WA+Volledig Casco

  Dekking:
  Een andere benaming voor deze dekking is All Risk Verzekering. Het gedeelte Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) dekt het risico van aansprakelijkheid voor schade die u met uw voertuig toebrengt aan anderen. Daarnaast bent u verzekerd voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van de in uw polisvoorwaarden met name genoemde gebeurtenissen, ook als u er zelf schuldig aan bent.

  Waardevaststelling:
  De oorspronkelijke nieuwwaarde van de motor inclusief af-fabriek geleverde extra voorzieningen.

  Eigen risico:
  € 135,-

 • Aanvullende dekkingen

  Ongevallenverzekering voor opzittenden:
  Stel, u raakt als bestuurder van een motor betrokken bij een verkeersongeval. De opzittenden van de motor raken blijvend invalide. Of overlijden zelfs. De ongevallenverzekering opzittenden keert dan een vast bedrag uit aan de inzittenden of nabestaanden. Het maakt niet uit wie schuld heeft.

  Schadeverzekering voor opzittenden:
  Bij deze verzekering betalen wij de werkelijke kosten van de persoonlijke schade die u of uw passagiers oplopen bij een verkeersongeval. Het gaat dan om: kosten door blijvende invaliditeit, arbeidsongeschiktheid of overlijden, verlies van inkomsten, smartengeld en schade aan de persoonlijke bezittingen. Het maakt niet uit wie schuld heeft. Het maximale bedrag dat wij betalen is € 1.000.000,-

  Pechhulp:
  Hulpverlening bij schade en ongevallen is gratis. Wilt u ook hulpverlening bij motorpech onderweg, zoals een lekke band? Met Allianz Pechhulp krijgt u direct deskundige hulp. Ook in uw eigen woonplaats. Als reparatie ter plekke niet mogelijk is, brengen wij uw motor naar een hulpdienst in de buurt of naar een ander adres in Nederland. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat u en uw passagiers op uw bestemming komen.

 • Wat leest u in deze productwijzer?

  In deze productwijzers vindt u algemene informatie over de motorrijtuigenverzekering en pechhulpverzekering. Welke risico’s dekken deze verzekeringen? Welke factoren spelen mee bij de hoogte van de premie? Wat kunt u van ons verwachten en wat verwachten wij van u? Met deze productwijzers helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze voor een verzekering. Deze productwijzers zijn opgesteld volgens de regels van het Verbond van Verzekeraars. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

 • Polisvoorwaarden

  Op deze pagina kunt u de voorwaarden inzien/downloaden die van toepassing zijn op uw polis.