De Hakenberg Assurantiën

Autoverzekering

Autoverzekering

U hebt een auto en wilt er onbezorgd mee rond kunnen rijden. Daarom is het belangrijk dat u een passende dekking voor uw autoverzekering kiest.

 • De voordelen

  • Hoge startkorting
  • Tweede gezinsautoregeling
  • Vergelijking van premie bij verschillende aanbieders
  • Bonusgarantie
  • Hulp in binnen en buitenland bij autopech
 • Hoofddekkingen

  WA-Wettelijke Aansprakelijkheid (WAM)

  Dekking:
  Schade ontstaan met of door uw auto aan iemand anders, of aan de spullen van iemand anders. En bent u volgens de Wet Aansprakelijk voor die schade? Dan heeft u daarvoor deze Aansprakelijkheidsverzekering.

  Wanneer betalen we niet:

  • Bij schade aan bestuurder van de auto.
  • Bij schade aan de auto zelf of als de auto weg is.
  • Bij schade aan spullen van uzelf die in of op de auto liggen.
  • Schade veroorzaakt door uw eigen auto aan uw eigen spullen, of aan iets wat u huurt of leent.
  • Schade waarvoor u moet betalen omdat u dat in een andere overeenkomst heeft afgesproken.

  Eigen risico?
  Niet van toepassing.

  WA+Beperkt Casco

  Dekking:
  Met deze verzekering bent u verzekerd voor schade aan de auto die op de polis staat. Of een aanhanger die aan de auto gekoppeld is. We betalen dus ook als de auto total loss of gestolen is. Het gedeelte Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) dekt het risico van aansprakelijkheid voor schade die u met uw voertuig toebrengt aan anderen.

  Waardevaststelling:
  De dagwaarde van de personenauto inclusief de af-fabriek geleverde extra voorzieningen.

  Eigen risico:
  € 135,-

  WA+Volledig Casco

  Dekking:
  Een andere benaming voor deze dekking is All Risk Verzekering. Het gedeelte Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) dekt het risico van aansprakelijkheid voor schade die u met uw voertuig toebrengt aan anderen. Daarnaast bent u verzekerd voor schade aan uw eigen voertuig als gevolg van de in uw polisvoorwaarden met name genoemde gebeurtenissen, ook als u er zelf schuldig aan bent.

  Waardevaststelling:
  De oorspronkelijke nieuwwaarde van de personenauto inclusief af-fabriek geleverde extra voorzieningen.

  Eigen risico:
  € 135,-

  Dekkingsoverzicht
   
  WA-verzekering
  Beperkt Casco
  Volledig Casco
  Schade aan personen € 6.000.000 € 6.000.000 € 6.000.000
  Schade aan andermans spullen € 2.500.000 € 2.500.000 € 2.500.000
  Brand
  Diefstal,inbraak
  Ruitbreuk
  Aanrijding met loslopend dier
  Storm,hagel,overstroming
  Botsing
  Van de weg raken
  Omslaan
  Andere oorzaken
 • Aanvullende dekkingen

  Welke dekkingen voor inzittenden kunt u kiezen?
  • Ongevallenverzekering voor Inzittenden:
   Stel, u raakt als bestuurder van een auto betrokken bij een verkeersongeval. De inzittenden van de auto raken blijvend invalide. Of overlijden zelfs. De ongevallenverzekering inzittenden keert dan een vast bedrag uit aan de inzittenden of nabestaanden. Het maakt niet uit wie schuld heeft.
  • Schadeverzekering voor inzittenden:
   Bij deze verzekering betalen wij de werkelijke kosten van de persoonlijke schade die u of uw passagiers oplopen bij een verkeersongeval. Het gaat dan om: kosten door blijvende invaliditeit, arbeidsongeschiktheid of overlijden, verlies van inkomsten, smartengeld en schade aan de persoonlijke bezittingen. Het maakt niet uit wie schuld heeft. Het maximale bedrag dat wij betalen is € 1.000.000,-
  Welke overige aanvullende dekkingen kunt u kiezen?
  • Pechhulp:
   Hulpverlening bij schade en ongevallen is gratis. Wilt u ook hulpverlening bij autopech onderweg, zoals een lekke band? Met Allianz Pechhulp krijgt u direct deskundige hulp. Ook in uw eigen woonplaats. Als reparatie ter plekke niet mogelijk is, brengen wij uw auto naar een hulpdienst in de buurt of naar een ander adres in Nederland. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat u en uw passagiers op uw bestemming komen.
  • Bonusgarantie:
   Het loont om schadevrij te rijden. Want elk jaar dat wij geen schade voor u betalen, krijgt u meer korting op uw premie. Die korting raakt u voor een deel weer kwijt als wij een schade moeten betalen. Wilt u dit voorkomen? Dat kan met Bonusgarantie. Dan kunt u maximaal één schade in één verzekeringsjaar claimen zonder dat u uw korting kwijtraakt. Het volgende jaar blijft uw korting dan wel gelijk. Als u deze verzekering stopt en naar een nieuwe verzekeraar gaat, telt de schade wel mee.
 • Wat leest u in deze productwijzer?

  In deze productwijzers vindt u algemene informatie over de motorrijtuigenverzekering en pechhulpverzekering. Welke risico’s dekken deze verzekeringen? Welke factoren spelen mee bij de hoogte van de premie? Wat kunt u van ons verwachten en wat verwachten wij van u? Met deze productwijzers helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze voor een verzekering. Deze productwijzers zijn opgesteld volgens de regels van het Verbond van Verzekeraars. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

 • Polisvoorwaarden

  Op deze pagina kunt u de voorwaarden inzien/downloaden die van toepassing zijn op uw polis.