De Hakenberg Assurantiën

Annuleringsverzekering

Annuleringsverzekering

Uw reis annuleren is vervelend genoeg. Financiële zorgen kunt u dan niet gebruiken. Vergeet daarom geen annuleringsverzekering af te sluiten. Met de annuleringsverzekering bent u uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. Ook geldig voor lastminute reizen!

 • De voordelen

  • Wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval
  • Uitgebreide vergoeding van medisch kosten.
  • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en beschadiging van bagage
  • Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis meeverzekerd
 • Verzekerd bij annulering en vertraging:

  Niets is zo vervelend als op het laatste moment uw geplande vakantie af te moeten zeggen. Of uw vakantie vroegtijdig te moeten afbreken. Het is niet alleen teleurstelling, maar vaak ook een financiële tegenvaller. Sluit u de (Kortlopende) annuleringsverzekering bij de Hakenberg af, dan krijgt u een bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed. Een geruststellende gedachte. Moet u onverwachts de reis afbreken? Dan krijgt u voor de niet-gebruikte dagen de kosten vergoed. U krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst.

  Met Dubbel-Zeker variant van de annuleringsverzekering, de volledige reissom vergoed:

  Met de Dubbel-Zeker variant van de Annuleringsverzekering van de Hakenberg speel je helemaal safe. Moet je eerder huiswaarts, dan krijg je de volledige reissom terug, tot maximaal het verzekerde bedrag. Zelfs tot de laatste dag van de vakantie. Met de standaard variant krijg je een vergoeding voor de niet genoten vakantiedagen.

  Ook een annuleringsverzekering voor samengestelde reizen mogelijk:

  Steeds meer mensen stellen zelf hun reis samen. Onderdelen zoals een vlucht, hotel en huurauto worden los van elkaar geboekt. Tegen een extra premie van 1% van de reissom bent u verzekerd van een vergoeding bij uitval van één van de onderdelen van de reis. Een onderdeel van de reis kan plotseling uitvallen door natuurgeweld, zoals bijvoorbeeld een aswolk, tsunami of zelfs door veel teveel sneeuw op het vliegveld. Maar ook door oproer en binnenlandse onlusten. (een politieke opstand), een defect aan het los geboekte vervoersmiddel of plotselinge staking.

 • Wat leest u in deze productwijzer?

  In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de reis en annuleringsverzekering. Welke risico’s dekt deze verzekering? Welke factoren spelen mee bij de hoogte van de premie? Wat kunt u van ons verwachten en wat verwachten wij van u? Met deze productwijzer helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze voor een verzekering. Deze productwijzer is opgesteld volgens de regels van het Verbond van Verzekeraars. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

 • Polisvoorwaarden

  Op deze pagina kunt u de voorwaarden inzien/downloaden die van toepassing zijn op uw polis.